contact

Web Enrichment
telefoon 06 - 20 26 41 37
telefoon info@webenrichment.nl
KvK 66747767
IBAN DE37 1001 1001 2625 4216 15
BIC NTSBDEB1XXX

Schroom niet: voor (aan)vragen, opmerkingen en suggesties kunt u het contactformulier gebruiken.

nieuws en achtergronden

Oplevering van Hologramvitrine in samenwerking met Tijdlab

Geplaatst op 01-02-2021 door Wietse ter Haar
Hologramvitrine in het Vrijheidsmuseum De hologramvitrine in het Vrijheidsmuseum.

Afgelopen week is in samenwerking met het vooruitstrevende archeologische bedrijf Tijdlab de eerste hologramvitrine opgeleverd aan het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Web Enrichment heeft de vitrine van de benodigde soft- en hardwarecomponenten voorzien. De constructie van de vitrine en het opbouwen van de 3D-modellen van diverse objecten is door Tijdlab uitgevoerd.

«3D-modellen bieden de mogelijkheid om objecten die niet meer bestaan en of nog moeten ontstaan een beeld te geven. Helaas is het lastig om de modellen ook echt in 3D te presenteren. De hologramvitrine biedt hiervoor de uitkomst.»

De vitrine is te bedienen met het bijgeleverde aanraakpaneel, waarin de museumbezoeker een keuze kan maken uit diverse objecten.

De projectie van de hologram is gebaseerd op een oude theater techniek, alleen dan in een nieuw jasje. Door met het licht te spelen wordt de illusie van een hologram gecreëerd. Het hologram is te bezichtigen van verschillende zijden en kan stilstaand of bewegend worden gepresenteerd. Zo wordt het mogelijk om uw model in 3D te presenteren.

Wij kijken terug op een succesvolle oplevering en samenwerking.